SC MultiMedia SRL, nominalizată pentru ‘Best Enterprise Award‘ de către Comitetul de Nominalizare Socrate, Oxford, Marea Britanie

Comitetul de Nominalizare Socrate și Consiliul Editorial pentru Almanahul Socrate (Oxford, Marea Britanie) investighează opinia publică pentru a descoperi lideri contemporani - persoane remarcabile și companii de succes care reprezintă diferite țări care au adus o mare contribuție la economiile naționale și/sau procesele sociale pozitive.

"SC MultiMedia SRL este cunoscută în plan regional pentru performanța generală de nivel superior și a fost remarcată în mod special de către Comitetul de Nominalizare. Evaluarea se bazează pe criterii publice și de reputație a afacerii. Comitetul a recomandat compania pentru ‘Best Enterprise Award‘ datorită puternicei sale poziţii pe piață, reputației în afaceri, imaginii regionale pozitive, atractivitatea investițiilor și a competitivității."

Premiul ‘Best Enterprise Award‘ va fi prezentat companiei la Summit-ul de la Oxford a liderilor (20 decembrie 2016, Primăria Oxford, Marea Britanie), în timpul ceremoniei Galei Socrate.

Proiectul ‘Best Enterprise‘ a fost inițiat în 2000 pentru evidențierea liderilor pentru a le oferi o poziție competitivă care le poate consolida imaginea pozitivă socială și încrederea în rândul consumatorilor.

Save

Skype Status

Hello, please contact me to discuss how we can help you.

MultiMedia (Nicolae)