Servicii complete de marketing pe Internet

Servicii complete de marketing pe Internet

Serviciile noastre de marketing pe Internet sunt servicii complete dedicate dezvoltării afacerilor clienţilor noştri, prin utilizarea strategică a mai multor metode de marketing online. Pe lângă construirea de linkuri strategice folosim o listă completă de alte metode, precum marketingul în reţelele sociale, marketingul local, publicarea de conţinut optimizat, analize specifice, rapoarte, etc.

Am început să lucrăm în domeniul marketingului pe Internet încă din 2001. În tot acest timp am participat la mai multe proiecte internaţionale prestigiose, având ca parteneri firme europene de primă mărime, şi obţinând mai multe premii prestigioase.

Servicii de marketing şi suport

Prin serviciile pe care le oferim ne asigurăm că mesajele transmise sunt consecvente, şi serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate. Avem experienţă în SEO, ca şi în toate celelalte domenii de marketing pe Internet.

Linkuri strategice

Pentru promovarea site-ului dvs. on-line în lupta cu competitorii, este nevoie de multă indemanare, tehnici inteligente, aptitudine deosebite în construirea de linluri strategice. Noi vă oferim inventivitate, profesionalism şi ingeniozitate mai presus de orice. Pe lângă dezvoltarea unei reţele de calitate şi eficiente de linkuri, acţionăm şi ca promotori de înaltă clasă pentru site-ul dvs.

Scrierea de conţinut optimizat

Avem scriitori profesionişti de conţinut, având publicate mai multe cărţi, precum şi numeroase articole în ziare, hebdomadare, şi reviste de specialitate. Scriem conţinut de calitate optimizat despre orice subiect este nevoie, indiferent că este vorba de un blog, articole în mass-media, sau conţinut pentru paginile web existente. Articolele publicate de noi sunt informative şi ajută la poziţionarea site-ului în topul căutărilor pe Internet, ca şi la creşterea traficului. Avem o experienţă bogată în optimizarea conţinutului în funcţie de cerinţele specifice de piaţă a unui site web.

Web design

Oferim servicii de grafică web, web design , dezvoltare web, şi dezvolt widgeturi specifice. Serviciile oferite de noi sunt complete, de la materiale promoţionale la aplicaţii şi scripturi. Lucrăm direct cu clienţii în funcţie de cerinţele acestora pentru dezvoltare, optimizare de conversie, implementarea strategiei pe pagină, creaţie grafică, şi crearea şi editarea de zeci de articole săptămânal, fiind experţi în conţinut de calitate. Conţinutul nostru este conceput pentru linkabilitate, printr-o analiză anterioară, creativitate, şi utilizarea celor mai bune programe de dezvoltare a conţinutului web.

Marketing social / local

Pentru serviciile de marketing social, inclusiv reţele sociale, folosim reţelele proprii de colaboratori pentru promovarea aplicaţiilor specifice. Construim comunităţi relaţionale şi de brand. Monitorizăm continuu canalele de social media, pentru a capta şi a maximiza fiecare ocazie pentru clienţii noştri.

Studii, analize şi rapoarte

Datorită volumului imens de informaţii, folosim instrumente speciale pentru a stabili cele mai bune metode de creştere a traficului şi maximizarea conversiei.

Contactaţi-ne pentru a beneficia de soluţiile noastre complete de marketing pe Internet. Sunaţi-ne la 0745 526 896, prin formularul online sau prin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pentru a stabili o consultare fără obligaţii.