Servicii de marketing prin afiliere

silhouettes-219649

Marketingul prin afiliere vă dă posibilitatea să creşteţi vânzările online prin promovarea produselor şi serviciilor dvs. prin o reţea de situri afiliate.

De asemenea, există posibilitatea de a genera un venit suplimentar prin exploatarea conţinutului sitului propriu prin promovarea produselor şi serviciilor altor comercianţi.

Cum functioneaza marketingul prin afiliere

Un comerciant convinge proprietarii unor situri să devină parteneri de afacere, denumiţi afiliaţi, în schimbul unui comision.

Comerciantul aprovizionează membrii afiliaţi cu banere publicitare şi linkuri, şi încasează comision pentru fiecare click către situl vânzătorilor care generează subscrieri la serviciile acestora, sau cumpărarea unora din produsele lor.

Comerciantul le oferă banere publicitare şi linkuri afiliaţilor şi stabileşte un comision pentru fiecare click către siturile lor, sau cumpără produsele lor care sunt generate de aceste linkuri.

Afiliaţii plasează codurile html pentru aceste reclame şi linkuri pe siturile lor. Aceasta permite monitorizarea şi înregistrarea clickurilor şi calcularea comisionului.

Dacă un produs sau serviciu este cumpărat, comerciantul este plătit direct, iar afiliatul primeşte comisionul pentru această tranzacţie.

Promovarea programelor de afiliere

Situl dvs. trebuie să aibă deja un program software de afiliere, sau trebuie să fiţi pregătit pentru a utiliza un astfel de software. Noi promovăm manual programul dvs. de afiliere în zone specializate. Acestea sunt des accesate de webmasteri în căutare de oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Software pentru afiliere

Această aplicaţie este instalată pe serverul dvs. şi integrată în situl dvs. pentru a monitoriza vizitatorii, vânzările, comisioanele, putând fi folosite pentru monitorizarea chiar a publicităţii prin banere. Companiile vor adera la programul dvs. de afiliere şi vor plasa banerul dvs. publicitar sau linkul pe situl lor. Prin acest baner sau link se pot monitoriza toate vânzările generate de către afiliat, astfel încât veţi şti ce comision trebuie să plătiţi fiecărui partener. Puteţi determina procentajul în funcţie de condiţiile impuse de dvs. iniţial. Programele de afiliere au generat, în timp, vânzări de mii de dolari pentru Amazon.com şi mulţi alţi lideri în domeniul comerţului electronic.

Imaginaţi-vă sute de mii de vânzători lucrând pentru dvs., plătiţi numai pentru rezultatele pe care le obţin. Acesta este, într-adevar, marketing de înalta clasă!