Servicii complete de web design

web design

Ofer servicii de dezvoltare web pentru clienţi corporativi din diverse domenii, ca şi pentru clienţi individuali. Realizez site-uri web cu aspect deosebit şi eficiente, care vă ajută să vă consolidaţi şi promovaţi imaginea, să atrageţi noi clienţi şi să îi loializaţi pe cei existenţi, să informaţi corect şi rapid audienţa, să reduceţi costurile de operare, să determinaţi vizitatorii să acţioneze în sensul dorit de dvs., şi să creşteţi sursele de venit.

Primul pas este să înţeleg obiectivele clienţilor, apoi dezvolt soluţii interactive pentru a îndeplini şi chiar depăşi aşteptările acestora. Site-urile web pe care le construiesc sunt nu numai aspectuoase, dar şi construite pentru a atinge obiectivele de specifice de afaceri.

Site-uri web oferite la cheie

Gestionez procesul de dezvoltare web de la început până la final. Cu peste 20 ani de experienţă în dezvoltare web şi sute de dezvoltări de site-uri, am învăţat în timp cum să procedez pentru a obţine rezultate maxime, folosindu-mă de cele mai moderne instrumente de dezvoltare şi management.

Un design grafic special

Acord o atenţie deosebită aspectului grafic, paginilor statice HTML şi dinamice, animaţiilor Flash, şi produselor multimedia audio şi video. Un design uneori plin de culoare, îndrăzneţ şi puternic, alteori elegant şi rafinat, dar întotdeauna potrivite cu brandul clientului şi publicul ţintă.

Aplicatii web interactive

Dezvolt site-uri web dinamice şi interactive, cu capabilităţi complexe de management al conţinutului (CMS), integrarea bazei de date, comerţ electronic, conturi de utilizatori, panouri de mesaje, formulare de răspuns, redimensionarea automată a imaginilor, calendare de evenimente, cataloage online, şi altele. Sistemul de management al conţinutului este o funcţie care permite clienţilor să actualizeze singuri propriile site-uri web, dacă doresc, prin utilizarea unui editor încorporat asemănător cu cel al documentelor Word, de exemplu. Cele mai multe dintre site-urile clientilor nostri au un o astfel de opţiune CMS.

Găzduire web

Pot asigura găzduirea web pe serverele proprii sau direct la cei mai buni furnizori de astfel de servicii, din lume sau din România, în funcţie de audienţa căreia vă adresaţi.Pot administra gazduirea web pentru clienţi, astfel încât aceştia să se poată concentra pe afacerile lor.

Ce pot face pentru dvs.?

Pot dezvolta complet soluţia web de care aveţi nevoie, de la cel mai simplu site web până la mahazine online de comerţ electronic cu plata online.

Livrarea în cel mai scurt timp posibil! Contactaţi-ne prin formularul online, adresa de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau tel. 0745 526 896.