MultiMedia SRL Drobeta Turnu Severin, nominalizată pentru "European Quality Award"

Montreux Switzerland

Comitetul Socrates a selectat MultiMedia SRL, România, ca un candidat pentru premiul de prestigiu internaţional în calitate și management. "European Quality Award" recunoaște înalta calitate a producției și serviciilor companiei, și subliniază avantajele sale competitive pentru a ajuta la creșterea capacității sale competitive pe piețele europene și mondiale.

European Quality Award se acordă companiilor regionale importante care satisfac cerinţele cele mai complexe ale clienților lor. MultiMedia SRL a fost selectată ca unul dintre cei mai buni reprezentanți regionali datorită calităţii bunurilor și serviciilor, tehnologiilor folosite, personalului și metodelor moderne de management, toate îndeplinind criteriile pentru acordarea European Quality Award.

Câștigătorii European Quality Award obțin prestigiu național și confirmarea excelenţei bunurilor şi serviciilor lor pe piețele europene.

European Quality Award va fi prezentat în Montreux, Elveția, în timpul Summit-ului "Excellence in Quality" (30 iunie -2 iulie 2015). Printre participanţi se vor afla producători regionali importanți, oameni de afaceri de succes și experți internaționali în calitate.

Sesiunea va fi prezidată de Michael Derrer, Director General al Ascent Swiss Business Management AG (Elveția) și director al Institutului Elvețian pentru Standarde de Calitate (SIOS). Sesiunea va fi dedicată discutării instrumentelor eficiente de calitate și cum poate contribui SIQS la promovarea bunurilor şi serviciilor.

MultiMedia SRL a fost notificată oficial despre această nominalizare de către European Business Assembly, Marea Britanie.

Despre MultiMedia SRL

Dezvoltaţi afacerea pe Internet şi comunicaţii mobile. De la local la global.

Întrucât afacerile online sunt într-o continuă dezvoltare prin interacţiunea cu clienţii, companiile sunt nevoite să se adapteze la o piaţă din ce în ce mai interactivă, printr-o atenţie sporită acordată site-urilor web şi marketingului pe Internet, pentru creşterea veniturilor şi promovarea produselor şi brandurilor lor. Pentru a conta online, este foarte important să se apeleze la serviciile unui profesionist.

Noi furnizăm soluţii online personalizate şi eficiente începând din 2001. Serviciile noastre vă cresc profitabilitatea şi accesibilitatea la nivel global.

Contact

Nicolae Sfetcu

Tel. +40 745 526 896
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.multimedia.com.ro

Facebook https://www.facebook.com/multimedia.srl
Twitter: https://twitter.com/multimedia
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/multimedia-srl
Google Plus: https://www.google.com/+MultimediaRo