MultiMedia SRL la Forumul Oamenilor de Afaceri din Rotary, Bucureşti, 2014

Forumul Oamenilor de Afaceri din Rotary

Comunicat de presă

Membrii Rotary sunt lideri ai mediului de afaceri, ai tuturor profesiunilor și ai comunităţii, care se dedică serviciului umanitar, încurajează înalte standarde etice și ajută la construirea bunei înţelegeri și a păcii în lume.

Lideri care încurajează înalte standarde etice – a fost și ideea care a stat la baza organizării Forumului Oamenilor de Afaceri din Rotary (FOAR) 2014, care a avut loc la București, Hotel, Intercontinental, în 14 – 15 noiembrie 2014.

În cadrul Forumului s-au discutat probleme actuale ale mediului de afaceri din România, şi s-au făcut propuneri concrete, realizabile, care să constituie un punct de plecare către o viaţă si o activitate bazate pe principii de etică. Fiecare Rotarian ţi-a prezentat vocaţia, făcând cunoştinţă cu ceilalţi  rotarieni din domeniul sau de activitate. MultiMedia şi-a oferit serviciile și experienţa prietenilor Rotarieni.

La Forum au participat: Wargha Enayati - fondatorul și președintele Reţelei private de sănătate Regina Maria, Septimiu Postelnicu - vicepreședinte Executiv al UniCredit Ţiriac Bank SA, Steven van Groningen - președinte al Raiffeisen Bank România și Silviu Hotăran - „antreprenor în educaţie“, Managing Director GKTI Semper Human, şi alte personalităţi din lumea afacerilor.

Au existat dezbateri despre etica în Rotary și în câteva domenii de activitate de interes general, prezentări de firme, activităţi și servicii, împreună cu Prof. Dr. Andrei Muresan, Directorul Centrului de Cercetare în Etica Aplicată, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucureşti, Raed Arafat, Subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, Marioara Arhip, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Victor Alistar de la Transparency International Romania, şi alţi specialişti.

Forumul Oamenilor de Afaceri din Rotary