Mutarea site-ului WordPress pe un alt server

Wordpress Dezvoltatori

Migrarea WordPress între două servere sau chiar de la un furnizor de găzduire la altul este o sarcină ușoară, dacă este efectuată corect.
 Un astfel de transfer se face în trei etape: transferul fișierelor, transferul bazei de date, și reconfigurarea (modificarea datelor de acces baza de date din fișierul wp-config.php).

Read more ...

Teme WordPress

abcsystems

Fundamental, sistemul de teme WordPress este o modalitate de a personaliza aspectul blogului dumneavoastră. Cu toate acestea, este mai mult decât doar "aspect". Aspectul site-ului presupune o schimbare doar vizuală. Temele WordPress pot oferi mult mai mult control asupra aspectului și prezentării materialelor pe site.

Read more ...

Dezvoltarea agilă de software

1 1216221367ByEe

Dezvoltarea agilă de software este un grup de metode de dezvoltare software în care cerinţele şi soluţii evoluează printr-o colaborare între echipe auto-organizate, inter-funcţionale. Aceasta promovează planificarea adaptivă, dezvoltare evolutivă, livrarea rapidă, îmbunătăţirea continuă, şi încurajează răspunsul rapid şi flexibil la schimbări. Este un cadru conceptual care se concentrează pe furnizarea de software funcţional cu un minimum de muncă.

 Agile Manifesto, manifestul care a enunţat pentru prima dată conceptele care stau la baza dezvoltării agile, a introdus termenul în 2001.

Read more ...